17.8 C
София
петък, март 24, 2023

“Ако някой те удари по едната буза, предложи му и другата“. Кирил Петков

Прочетете още

 

Този път Кирил Петков реши да изненада водещите на бТВ, с появата си на мястото на Бойко Рашков. Обществото отново реагира остро на артистичните изпълнения, които могат да срещнат одобрение в телевизионно шоу, но не и в политически дебат. Подобно поведение е дискриминация спрямо колегите на Петков, създавайки усещане, че последният страда от неподплатена мания за величие и нарцисизъм. Сякаш той е лидерът на промяната, който заменя всичко и всички и може да развие страната, но все не му стига времето.

Кремена Кунева от ДБ пък реагира бурно на журналисти, които описа като “поръчково“ изпратени лица. Според нея те са влезли в сградата на Народното Събрание, с цел да уронят престижа на благотворителната фондация, която представлява.

В пространството продължава да циркулира неяснота около кабинета и бъдещето му. Зимата идва и страховете от сметките за сезона растат. Служебният кабинет излезе със съобщение, че има три предложения за бюджета, но няма да представи нито едно. Задачата се падала на редовното правителство, което някои може и да не дочакат.

За улесние на ситуацията Радев заяви, че не бърза с връчването на мандата: “Парламентът има да свърши много работа. Очаквам партиите да поемат своята отговорност и да не се допуска грешката на последния парламент, когато въпросът за властта, който съвсем не е маловажен, някакси обсеби цялата дейност на Народното събрание“.

Андрей Лилов

 

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини