17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Българи се оплакват, че са пропуснали да ги ПРЪСНАТ

Прочетете още

Кемтрейлс следите наподобяват, липсващите у някои представители на народа, мозъчни ивици (гънки). В България валят новини, в които недоволни граждани се оплакват, че са дискредитирани при пръскането с тежка химия. Учените все още се затрудняват с отговорите на въпроса, на какво се дължи истерията около 5G мрежата и Кемтрейлс. Предполага се, че любовта към конспирациите, при пропусналите цели дялове на физиката, е възможно да премине в геометрична прогресия.

Кемтрейлс представляват т.нар. „заледени облаци“. При определени условия, въздухът на голяма надморска височина е влажен, но не достатъчно, за да сформира облак. Когато самолети преминат през тези зони, отделените водни пари и газове образуват капчици, които замръзват, поради ниските въздушни температури, придобивайки изображения на облаци. Обичайно те се разпръскват бързо, но при определени условия, могат да останат видими с часове.

Всяването на паника новини, за пръскането с отрови, зарази, биологично активни и други вещества, генерира допълнително напрежение сред представители на населението, завършили успешно средното си образование.

Андрей Лилов

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини