17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Държавата призова за премахване на машините за маркиране на плодове, в подкрепа на хартиените бюлетини

Прочетете още

 

След грандиозни скандали и караници относно бюлетините, държавата призова да бъдат деинсталирани всички устройства в магазините, които задължават потребителите да маркират покупките си.

Това е дискриминация спрямо възрастното население и създава сериозни предпоставки за отлив на клиенти.

Защо е цялата тази глупост, след като може да се записва всичко в тефтери? По този начин хората не могат да пазаруват “на версия“ и персоналът се редуцира от 200 на 20 души, което поражда безработица.

На следващо парламентарно събиране, лидерите на партиите ще решат дали да премахнат машините и касовите апарати, които вбесяват собственици на вериги. Маракуя Сергиева, собственик на хипермаркет “ Капи Андреево“, сподели пред Либра, че: “Държавата следи всяка стотинка, посредством касовите бележки. Омръзна ни да източват приходи, които потъват в държавния бюджет“.

LibraNews.bg

1 коментар

  1. Случайно попаднах на текста. Няма автор, за да го попитам какво е искал да каже с написаното. Сигурно не ми достига ум. Но иначе следях дебатите в НС, както и истеричните крясъци на журналисти и гости в телевизиите срещу хартиените бюлетини и в защита на машините. Сигурна съм в едно: при машинното гласуване вотът ми не отива там, където аз искам. С две думи, чрез машините се извършва невъобразма кражба на гласове.

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини