17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Достоверна ли е информацията за изчезналия Александър от Перник?

Прочетете още

Появи се информация, в която се твърди, че бащата на малкия Алекс е разпознал момчето на запис от охранителни камери, в хранителен магазин в кв. Мошино. В социалните мрежи доброволци се разбунтуваха, че описанието на детето не отговаря на подадените по-рано данни за ръст и облекло.

Всички жители на района се призовават към бдителност и внимание. Следва да бъдат претърсени дворовете и входовете на жилищни сгради, в които Александър може да пренощува. Тази нощ доброволците продължават да обхождат кварталите и районите около града. Денонощно хората, включили се в издирването на детето, обменят информация в социалните мрежи за местоположение и проверени места.

Всеки гражданин, който забележи лице, съответстващо на описанието на Сашко, следва да уведоми властите, които работят безотказно и денонощно. Във Фейсбук групите призовават за помощта на психолога и криминалист Тодор Тодоров, който според запознати, би могъл да помогне за разрешаване на случая и откриване на детето.

LibraNews.bg

 

1 коментар

  1. Браво на хората зад този сайт/ медия. Намериха психолози, направиха профил, организираха екипи и координация. Де да бяха всички като Вас!!!! Моето най-голямо уважение!

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини