10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Жената, която е способна да разведе всеки мъж…

Прочетете още

Най-после излязоха наяве причините за срещите и разделите в политиката. Оказа се, че всички конфликти произтичат от присъствието на жена – анестезиолог, по родово призвание, който силово, така да се каже, успява да завладее сърцата на дипломатите.

Матилда се ражда през миналия век, но е жива и днес, благодарение на множество рейки прераждания. Освен матерното мътене на изтичащи мозъци, тя умее да удря в десетката всеки изпречил се на пътя й.

Какво се знае за нея?

Множество политически афери и авантюри, изключително запомняща се визия и безспорен талант в областта на културизма. Познанията й по всички медицински дисциплини са на най – високо ниво – с едно докосване елиминира всеки проблем. Засега остават в тайна самоличностите на похотливите политици, минали през обятията на тежката любов. Матилда, известна и като Мастилда, е и коуч на семинари на български жрици, които искат да се интегрират интимно в елитарни среди.

В официална пресконференция „Лилит“ Матилда ще обясни повече за техниките и похватите за неустоим съблазън, като всеки участник ще получи ваучер за еднократна механична анестезия.

LibraNews Humour

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини