17.8 C
София
петък, март 24, 2023

„Господари на ефира“ се оплакаха, че фамилия Циканделови са ги нахапали

Прочетете още

 

“Господарите“ решили да проверят развитието по случая с делото срещу Анастас Циканделов и семейството му, което през 2018 година бе замесено в публичен скандал за купуване на изпити и уреждане на чуждестранни студенти „по втория начин“, в Медицински Университет – София.

Очевидно Циканделови не са били във възторг от срещата, след като един от репортерите се оплака, че бил жестоко ухапан и част от снимачната му техника била задигната. Очаква се да бъде заведено дело от пострадалия и екипа му срещу поредните вандалски прояви на фамилията. Преди време Циканделов се извини за заплахите, които отправяше към прокурори по делото си.

През 2018г. „Господари на ефира“ пуснаха скандално видео в мрежата, на което Д-р Циканделов обясняваше тарифите за изпити по различни медицински дисциплини и таксите за нерегламентирам прием, с гарантирано успешно дипломиране. Скрита камера засне разговора му с кандидат-студент, в който Циканделов говореше подробно и без никакво притеснение, за порочните практики, които се извършват в учебното заведение.

Скандалът придоби огромна популярност в публичните пространства. Десетки граждани изразиха позиции срещу бруталното поведение на лицата и нехайството на ръководството, което по всяка вероятност е било наясно със случващото се.

Очаква се в края на годината да се разбере ще има ли осъдени по случая или отново всичко е прах в очите на хората.

LibraNews.bg

 

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини