17.8 C
София
петък, март 24, 2023

История, която е на път да завърши там, където започна. Кристиано Роналдо

Прочетете още

 

Футболният клуб Манчестър Юнайтед излезе с информация за ангажирани юристи, които ще съдят Кристиано Роналдо. Видът на обвинителния акт и финансовите рамки не бяха съобщени, но по всичко личи, че отборът, който утвърди Роналдо като световна знаменитост и спортист, сочен не веднъж за най-добрия в историята на футбола, ще бъде изтрит от легендарния списък на Англия.

Преди седмица Кристиано Роналдо излезе с изповед пред журналиста Пиърс Морган, в която остро и категорично отправи критика към ръководството на клуба и мениджъра Ерик тен Хаг. Роналдо е бил наясно със събитията, който ще последват, но предпочел да скандализира обществото с откровенията си.

Не много отдавна името на футболиста беше въвлечено в други дела – за укриване на данъци и обвинения в изнасилване на американката Катрин Майорга. За щастие португалецът успя да се измъкне невредим от ситуацията и изчисти името си.

Ще последва ли нов повод за сензационни новини в медийното пространство или този път футболистът ще го „отнесе“ – се очаква да стане ясно до две седмици. Освен отпадането от тима и солидните трудови премии, Роналдо е възможно да се раздели и със седем цифрена сума, при евентуална съдебна победа на Манчестър.

LibraNews.bg

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини