17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Къде е Александър? Бащата на полиграф – Издържа го!

Прочетете още

 

Бащата на изчезналия Александър от Перник беше подложен на полиграф, който премина успешно, доказвайки, че казва истината относно мистериозните събития около изчезването на детето. Майката на момчето е призована на разпит, в качеството си на свидетел, но обясни, че ще го направи по-късно, когато се завърне в страната. Властите съобщиха, че не представлява проблем да бъде разпитана и зад граница.

Много експерти и криминалисти изразяват съмнения по случая, заради липсата на следа от изчезването на момченцето. Специално обучени кучета не доловиха нищо в района, в който бащата твърди, че за последно е бил със сина си, а в деня преди това, детето не е било на училище и никой не може да потвърди, че го е видял заедно с родител около Профилакториума. В социалните мрежи се появи видео от училищна изложба преди година, на която Сашко е автор. При внимателно набюдение на пейзажите и картините, нарисувани от момчето, се забелязва любов към природата и хълмисти местности.

Отвлечен ли е Александър или се е загубил някъде – никой не може да предположи, но е странно да се е случвало и преди, и да не се връща. Би следвало да тръгне в обратна посока и да бъде забелязан от някого, след като случаят е публичен и държавата е уведомила гражданите за изчезването на детето, включвайки дори системата Амбър – в помощ на изчезнали или отвлечени деца.

Множество доброволци продължават инициативата по издирването, но без резултат или следа. Обхождат се районите около град Перник, вътрешността на града, покрайнините на София и крайните квартали. Как може да оцелее едно 12-годишно момче, страдащо от аутизъм, в продължение на дни и нощи, остава загадка.

Надяваме се Александър да е жив и здрав, и скоро да има развитие по случая.

LibraNews.bg

 

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини