17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Как да получим медийна подкрепа и внимание?

Прочетете още

 

В много от случаите хората прибягват до медиите с молба за помощ, за решението на даден проблем. Някои използват възможността за набиране на средства за лечение на близки и роднини, други се оплакват от констатирани нарушения в дейността на институции, трети искат просто да споделят своите успехи или неволи.

Каква е ролята на медиите тук?

Медиите често се включват в благотворителни кампании, с апел към гражданите за помощ. До момента обаче не съществува такава, която ежедневно да подкрепя и насърчава кампании, в полза на нуждаещи се и на тези, решили да посветят живота си на каузите за доброто. Именно поради тази причина ЛибраНюз пожела да създаде направление, в което бизнесът да сътрудничи и подкрепя, по естествен път, дейността на фондации и организации в обществена полза.

Как е възможно да се осъществи това?

Просто е. Либра ще промотира компании, доказали своите възможности в сферата на услугите и качество на предлаганите продукти, под условие – част от приходите да бъдат дарени на организации с благотворителна цел. Това е начин всеки от нас да участва едновременно като потребител и дарител, в добрите практики на съвремието и човеколюбието.

Очаквайте повече подробности!

Екипът на Либра, Благодари за вниманието!

Андрей Лилов

 

4 КОМЕНТАРИ

  1. Браво на Вас, ХОРА!
    Обществото има нужда от такава медия!!!
    Поздравления!

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини