17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Карма на доброто

Прочетете още

 

Стара история разказва за дървосекач – непушач, работил в Нижни Тагил в Русия, през началото на 90-те години на миналия век.

Въпросният използвал почивките, за да брои кръговете (пръстените) на дърветата, по които може да се определи тяхната възраст. Той забелязал, че има дефектни пръстени във всички дървета, които издавали признак на болест. Тогава решил да изчисли през кои години са се формирали тези пръстени и с изумление стигнал до извода, че всички са се образували в периода 1941-1945 година, по време на Втората Световна война.

Това доказва, че природата е усетила ужасните неща, случили се на Земята, и е реагирала по свой собствен, тъжен начин. След това откритие, жителите на Соломоновите острови (причислени към Британската общност) започнали вместо да изсичат горите за ниви, да ги заливат с негативна енергия и вербални послания. В резултат на това, до няколко дни дърветата изсъхвали и умирали бавно без външна намеса.

Законът за кръговрата на енергията може да бъде сравнен с бумеранг. Когато правиш нещо добро за някого, под една или друга форма, то се връща при теб след време. Същото е и когато правиш нещо лошо – трупаш мрачна карма. Не само в религията, но и в науката има доказателства, че човек може да въздейства на събитията и съдбата, посредством своите мисли, чувства и нагласи, без да полага, каквито и да било други усилия.

Вярваме, че пътят към доброто е път към светлината и заедно може да постигнем резултати, които да ни преведат с нея в бъдещето.

Източник: Неизвестни знания и факти

Андрей Лилов

1 коментар

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини