10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Лотария в Спешното

Прочетете още

 

Спешната помощ съобщи, че до броени дни линейките ще разполагат с информация в реално време, за броя свободни легла във всяко лечебно заведение. С това изявление официално призна, че досега е разкарвала крайно нуждаещите се от медицински грижи на лотариен принцип.

Нивото на здравно обслужване продължава да предизвиква шумно недоволство сред гражданите, предимно заради необяснимо дългия престой пред кабинетите. От друга страна България разполага с лесен и бърз достъп до услуги, за които в чужбина може да се наложи да чакаш с месеци – образна диагностика, консултация с тесен специалист, хирургична интервенция и др.

Към момента не са ясни бъдещите намерения на управляващите в сектора. Въпросите, свързани с откриването на национална детска болница остават с отворен отговор, както и тези касаещи разпределението на средства, законодателни инициативи и реформи в здравеопазването.

Андрей Лилов

1 коментар

  1. Андрей ли си, Андреа ли си не знам. Дълги години съм работил в медиите и като журналист ти казвам – имаш талант. Дерзай!

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини