10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Луната спи – космическо видение отнесе министерство на образованието и науката

Прочетете още

 

Преди ден е входиран електронен сигнал към Министерство на образованието и науката чрез rio_sofia_grad@mon.bg (посочен от министерството), във връзка с възмущението на жена, която разбрала за продажба и употреба на марихуана в столично училище. Отговор не последвал, нито потвърждение, че сигналът е получен и разгледан.

Училището е 10-то СУ „Теодор Траянов“, намиращо се в столичния кв. Младост 1. Какво трябва да се случи, за да обърнат внимание властите и инициират проверка във връзка с предоставената информация? Още някой да припадне и да го приберат инфарктно пиян или дрогиран, да се пуснат видео материали за сделки между ученици и дилъри или децата да станат репортери?

Училището е от 1 до 12 клас. Това означава, че деца на възраст между 6/7 и 18/19 години могат да пострадат. Към кого трябва да се обърнат будните граждани и родители, когато констатират подобен случай на нарушения? МВР, медии, МОН, сигнал в прокуратата или?

Докога ще наблюдаваме нехайството, което води до сензации в медиите – убийства, заплахи, изнудвания, побой или арести? Какво трябва да се случи, за да бъдат предотвратени тези мрачни, но до болка познати сценарии? Някой 8-класник да колабира и умре от свръхдоза?

LibraNews.bg призовава гражданите и властите за реакции!

 

 

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини