17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Марая Кери се мести в България

Прочетете още

Марая Кери се мести в България след като продуцентката Валентина Хасан, вместо фактура  – й изпрати картичка със снимка на жълтите павета. Кери внимателно следеше събитията около ремонта на Граф Игнатиев, а след като разбра стойността на поръчката, отвори собствена фирма в България – МараКеш.

МараКеш ще осигури работни места на над 3 – ма души от квартал Столипиново. Планирано е строителство на многоетажен трафопост, около пешеходния мост на бул. Цариградско шосе.

Кери входира и молба за гражданство, която беше отхвърлена от структурите на Гранична Полиция, с мотива, че не допускат лица с неизвестен произход и криминално минало. “Не можем да допуснем лица, които представляват потенциална заплаха за националната сигурност на страната“, каза зам. шефът на службата – Трафик Мигрантев.

След откриване на „входна врата“ към катаджийка от 4 – то РПУ в град София, Кери успя да получи пропуск за пет звезден бежански лагер, оборудван с последно поколение полицейски палки и лампи. Марая Кери обеща да остане трайно в България, при евентуално одобрение на инвестиционен заем от ББР, чието становище очаква до 96 дни.

Ще проследим развоя на събитията.

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини