17.8 C
София
петък, март 24, 2023

ПОМАХАЙ С РЪКА, ЗА ДА ЗАБЕЛЕЖИШ, ЧЕ ТЯ ТИ ЛИПСВА

Прочетете още

Истена, истена ви казвам, под кулоарите на Народното събрание се забелязва все по-голяма дълбочина в мисленето по национални и световни въпроси. Това личи от проблемите, които то вдига.

Зачестиха изказванията алангро и по този начин започнахме да се отърсваме от характерното за тази безсмислена институция (Народно събрание!) задаване на такива въпроси. Сега вече въпросите са изключително дълбоки и наистена национално всеобхватни!

Всичко това се дължи, най-после, на появата на един човек-литмус, който вече с постоянното си присъствие и всеотдайна работа направи възможно това!
Благодарение на резултатите от новите избори той се покачи на този връх (Народното събрание), за да даде своите кости за пълната победа на демокрацията. Езечастно, а надяваме се в бъдеще и еземесечно предстои да прави дълбоки, даже проникновени, анализи на българската реалност, навлизайки в свободневните теми, а така развързва бакиите и им намира решения!

Причините това да може да се реализира е наличието на хеликоптер, който успя да махне отговорността от съзнанието на този човек! Сега той лети безотговорно в света на българската политика и сее над един милион пшеница, за да сме сигурни в следващите дни, че ще поникне брашно, правещо ни спокойни, че българските деца вече няма да ядат радиоактивна хляб! Така те няма да изпаднат извън шанса си да бъдат здрави, а това ще рече, че няма да се дават смут и рискове за бъдещето на България.

В предишната си битност на министър-председател, който закъснява, този настоящ депутат, бил станал свидетел на доклад на ДАНС, който давал сериозен риск, че има опасност и потенциал от нередности в отношенията ни с една страна. Така станало възможно ограничаването на подмълвните движения на Русия да третира България като пета колония. След оперативната му намеса, тя стана шеста!

С други думи литмус на всеки пост, няма шест-пет!

Автор Ян Па

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини