17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Репортажи от Бункера. Част първа

Прочетете още

Когато ви кажат, че светът е станал еднополярен след Горбачов, не вярвайте… Той само външно се оформи като такъв. Това беше новият план на Кремъл. Ние се „разгащваме“, тъпанарите пеят заедно със Скорпионите „Вятърът на промените“, който беше създаден само текстово от тях, музиката си беше на унгарската група „Омега“ от 1969 г., а ние стартираме своите „подводници“, които ще разклатят основите на Западния свят, за да докараме до край плана на Троцки за „Световна революция“ и победа на нашия азиатски, диктаторски, модел… Така се и случи….

Множество тъпи Западни политици (не смятайте, че каквото е на Запад е 100% качествено)…, а където не стигат такива им се помогна щедро с финансово стимулиране, „задрямаха осъзнато“ след победата си в Третата световна (както точно я определя руският емигрант-анализатор от Вашингтон Пионтоквски) „студена война“.

Това беше добре дошло за Кремъл. Не че на Запад нямаше мислещи и будни, просто системата на демократична, разбирай бюрократична, регулация ги блокираше, а това беше сметнато от Кремъл, но не и от тях – те бяха просто победителите в Третата световна война.

„Демокрацията“ е една карикатура на справедливо управление на пóлиса (да го наречем държавата/света), всички го знаем, няма нужда да се лъжем! Няколко десетки хиляди, че и повече, роби, работят и въртят икономиката, а няколко хиляди граждани на пóлиса решават, ама „напълно справедливо“, кое как да бъде в живота им… Ама на кои „им“, на целокупното население или на гражданите само? Естествено на гражданите…. Но това е най-справедливото управление – „глас народен, глас Божи“, казват в по-късно в Рим… Та като стъпиха на тази грешка в представите на Западния човек, в Кремъл започнаха да показват абсурда на тази демокрация, за да осъществят една радикална промяна в своя полза.

След падането на „Берлинската стена“ ние гледаме с интерес и отвращение на каскадата от глупости, които осъществиха поредица естествено тъпи политици, но и добре платени, такива, все на Запад. Това ни доведе съвсем неусетно до датата 24. 02. 2022 г. иии… – не на НАТО, не на ЕС, не на „еднополюсния модел“, възцарил се уж след разгащването на СССР и най-вече, НЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, такава животно няма, има само заблудени, които го сънуват!

Автор Ян Па

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини