10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Робовладелчеството като Евгеника

Прочетете още

 

Богоизбрани люде, слушайте! Нека ви помогна в грижата за добитъка, отговорен за благата на заслужилите. Защото без този добитък, ние самите се превръщаме в говеда, така че трябва да мислим за себе си, както Бог се е погрижил за себе си и ни е оставил Земята да я управляваме, както ний знаем най-добре!

Тайната е следната: Нека природата си свърши работата. Нека извадим на показ най-здравите и трудолюбовите от служителите и оставим останалите да се борят, да ни угодят по образ и подобие. Нека се борят и ибиват едни други, да се дърлят, мразят и обвиняват взаимно, докато не останат най-силните. Природата си знае работата, единствено се иска от нас да не я слушаме, а да оставим населението на нейната милост, докато ние се изолираме с бункери, ботокс и биотехнологии от зловредните й качества.

Нима е съвпадение, че най-здравите роби не са били тези, за които Господарят е угоявал и треперил за тях, ами именно тези оставени на стихиите, без лекарства, сигурност или грижа? Защо да се грижим дори за зъбите им, тези с болни усти ще раждат само такива с още по-болни. Нека еволюцията милостиво лиши поколения нещастници от страдание и остави само тези с наистина здрави зъби, да се радват на дълголетие, а нас на служба, без да прекаляваме с глезотии като качествена храна, все пак тя е само за наистина избраните да управляват този свят.

Затова, дами и господа, време е да помогнем на еволюцията и на човечеството, да излъчи най-добрите и адаптивни сред служителите, достатъчно време ги държахме за ръка – с програми за храна и здравеопазване. Както нашите прадеди и гени са се погрижили ние да сме боговете, така и ние ще се погрижим за населението да намери своето място, без да се блъскат и размножават без цел и посока.

Симеон Денев

 

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини