17.8 C
София
петък, март 24, 2023

Съдържанието е кралят! Ама друг път…

Прочетете още

Ако искате Каби Лейм да публикува Ваш пост в Тик Ток – подгответе се да се разделите с 750 000 долара. Какво е изключителното в случая? Каби не говори. Не е глух, нито ням. Сенегалецът използва езика на тялото, мимиката и жестовете. Вдига вежди, рамене, изразява отегчение – толкова за милион и половина.

Как се става инфлуенсър?

Има много пътища, които водят към пачки от постове и онлайн реклами, но малко хора успяват да се закрепят на тази вълна. Всеки проспериращ е уникален, различен, известен със свой собствен брандинг, който превръща в запазена марка. Танцът на Псай – Гангнам стайл, поздравът на Антоан Гризман, победоносната поза на Роналдо и т.н. са добри примери за явлението, което от нестандартно се превръща в модерно, а понякога достига маниакално равнище.

Ако усещате, че нещо привлича останалите и ги кара да ви харесват повече, имитират или подражават на вашия стил – то неминуемо трябва да направите опит да осребрите таланта си. Някои хора се раждат силно привлекателни за околните. Нещо като вроден чар, който може да отвори портите на социалните мрежи, следвани от тътена на славата.

Обичайно известните личности са доказано успешни в дадена област – спортисти, актьори, писатели, певци, дизайнери и др. Затова, ако не стане с нищо, опитайте с нещо – например да бъдете най-добрите в работата си.

 

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини