10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Садист измъчва животни в Княжево. Мечо – неподходящо за хора със слаби сърца

Прочетете още

 

Получихме сигнал от хора в социалните мрежи, които разтревожено споделят за действащ психопат и садист над животни, на територията на столичния кв. Княжево.

Хора, ужасени и страдащи от болния мозък на зоо насилник. Хора, на които никой не обръща внимание. Трябва да стане по-лошо. По-грубо. Да убие дете или беззащитна баба. Да намушка тинейджър. Да се гаври с момичета. Нещо брутално, което да разтресе държавата, за да му хвърли поглед. Тогава се започва дъжд от новини и съпричастност, които взривяват социалните мрежи. Пост Фактум. Пост смъртно. Пост смисъл…

От Източник:

„София, 23:45 през нощта. Човек излиза от дома си и примамва с храна бездомно куче. Кучето тръгва след него, щастливо въртящо опашка. Три часа по-късно, същият човек се появява отново с животното на ръце… Никой не е подготвен за гледката. Кучето Мечо плати жестока цена за обичта и доверието си към хората. Плати с три часа изтезания и болка, а борбата за възстановяването му продължава и сега.“

 

Линк към профил на насилника https://www.facebook.com/zahari.shulev

LibraNews.bg призовава за спешна намеса на властите!

 

10 КОМЕНТАРИ

 1. Няма ли мъже,да се заемат със случай!Този не трябва да е на свобода! Да му дадат добър урок! Децата са застрашени, това е заболяване!

 2. Интересно защо когато има пострадал от бездомни кучета бългсрският етнос не е толкова активен? Дали е случайно че сме в топ 5 по най- бързо топяща се нация? А дали знаете че на запад улучните кучета се принират и умъртвяват? Дори в укипедия е написано. И брока за САЩ са публикували – 3.7 милиона на година. Докога в България ще има улични кучета които да тормозят гражданите? А по сличая, ами той е следствие на горното – прост народ слаба държава. Но когато ромите стснст повече от нас всичко ще си дойде на мястото!

  • Ти, по написаното, също си ром, доколкото виждам. И да, ще е обре ти и семето ти да изчезне те и никога да не се размножават!

  • Я си сложи снимка дати мида простата физиономия,че отдавна не бях чела такава простотия ,без грам логика и нищо смислено във връзка с аргумента!

   • А нещо друго не искаш ли да видиш?
    Отдавна съм в Канада и тук такива проблеми няма защото уличните псета се прибират и умъртвяват.
    Схвана ли, или да ти го нарисувам?

 3. Ще ви препоръчам един филм да изгледате, малко за размисъл,за преосмисляне на нещата ,за да се погледне от малко по друг ъгъл тази зловеща постъпка.
  Филма се казва „Колибата“ и го има в YouTube добран на български, дълъг е ,но си струва да се изгледа.
  За хората ,които търсят истината и правдата ,а не просто се „пързалят по пързалката ,по която ги засилят“

 4. И защо го криете този изрод.Трябва да си понесе наказанието. Ми той може и на човек да посегне.Явно на този изрод му доставя удоволствие да се гаври с беззащитните животинки.ГАД.

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини