10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Секс, Дрога и Парти без Рокендрол в “Прокълнатия замък“

Прочетете още

Д-р Чарлз Скъдър произхожда от заможно семейство и работи като професор по фармакология в  щатския университет „Лойола“, Чикаго. Той е помощник-директор и на Института за изследване на психотропни лекарства и поведенчески промени. Хората го описват като скромен и възпитан лекар, преди да се запознаят с другото му лице. Чарлз извършвал, финансирани от правителството, експерименти с психоделици като LSD. Междувременно боядисал косата си в лилаво и си взел маймуна за домашен любимец.

Зад стените на замъка Corpswood Manor, който Чарлз обитавал, заедно с неговия скъп приятел и любовник Джоу Одом, редовно се случвали сатанински садо-мазо ритуали, в специално предназначена „розова стая“, които по-късно приключват с брутално извършено двойно убийство. Corpswood Manor е замък, наречен на призрачни есенни дървета в района, в който Д-р Скъдър решава да започне нов затворен живот, изолирайки се от динамиката и тежестите на градския живот, в приятната компания на своя любим.

Имението било украсено с готически атрибути като черепи и розов гаргойл (демон, който олицетворява хаоса). Скъдър изработва и витрина, украсена с глава на козел, възприемана от църквата, като лице на Сатаната.

На едно от партитата, гости са 17-годишния Кенет Брок и съквартирантът му Самуел Уест (30г.). Уест е психично болен мъж, застрелял 2-годишния си племенник по време на игра с пистолет в детството и изпратен за лечение в психиатрична клиника, до навършване на 18-тата си годишнина. Информацията за партито е оскъдна и се свежда до присъствие на обилни количества алкохол и наркотици, след чиято употреба Кенет и Уест решават да оберат богатия домакин. Те напускат имението и се връщат с компания от двама въоръжени приятели. Скъдър се озадачава, но след като успяват да го заблудят, че са дошли на лов в месността, дори ги приветства да изпият по един коктейл от разредител за боя и лепило, известен като “toot-a-loo“.

След това застрелват Одом-гаджето на Д-р Чарлз, а по-късно и самия него. Взимат ценностите и побягват към Мисисипи, където убиват и трети човек, по време на сбъркан обир. След като самоличностите на четиримата убийци стават известни на полицията, биват арестувани и изправени пред съда в дело, озаглавено като „убийството на поклонниците на дявола“.

Към днешна дата замъкът е опожарен, подпален само месец след жестокото убийство на обитателите му. Десетки туристи посещават района, превърнат в сатанинска атракция. Интересното е, че има много съобщения за нещастия и злополуки, случили се по време на визитата му. Местните вярват, че замъкът е прокълнат и духовете на двамата сатанински поклонници бродят наоколо.

Източник Вести.бг

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини