17.8 C
София
петък, март 24, 2023

След българския Джон Траволта дойде и Джон Кенеди. Хаосът продължава

Прочетете още

 

Стефан Янев беше свързан с Джон Кенеди в социалните мрежи. Причина за това стана негов цитат, който използва Янев във връзка с войната : “Или човечеството ще приключи с войната, или войната ще приключи с човечеството“. Предполага се, че е възможно съставяне на кабинет с партията на Янев и евентуално негово позициониране като премиер на страната.

Подобна идея не се възприема с особен възторг от обществеността, с оглед на не малкия брой гафове, които произтекоха от профила на политика във фейсбук, по време на предизборната кампания. Сериозен отзвук от хипотетичната среща за колаборация между ГЕРБ и “Продължаваме Промяната“, не произтече, а Румен Радев сякаш умишлено тупа топката към поредния служебен кабинет и избори за сетен път.

Янев заяви, по повод на въпроса за отношенията му с президента, че : „Има диалог, когато е необходимо, в нормални отношения сме. Не сме разговаряли по тези теми, предполагам, че ще бъдем поканени на официални разговори, където да говорим за темите, които сме засегнали“.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пък заяви вчера, че допуска всякакви варианти за съвместна дейност, с изключение на “Възраждане“ – “Всички партии са приемливи за реално управление, без „Възраждане“.

Гореща новина остава резултатът от изборите в Щатите, където се предполага, че Доналд Тръмп отново ще поеме управлението и по всяка вероятност ще се включи в битката за прекратяване на войната в Украйна.

LibraNews.bg

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини