10.8 C
София
петък, март 24, 2023

София Диша. София Друса.

Прочетете още

Малките друсалки в столично училище…

10-то СУ в София „Теодор Траянов“ набира мрачна слава и популярност в столичния квартал Младост 1.

Ученици споделят как пред входовете и в двора можеш необезпокоявано да попушиш тревичка в междучасието, а ако нямаш – винаги се намира кой да те зареди. Евтино и удобно…

Дилъри кръжат в района, в опит да зарибят гимназисти. Родители вдигат ръце от преподаватели по английски език, а в образа на умник с крайно непристойно поведение, влиза учител по математика.

Новото нормално е да си на минимум енергийна напитка и тетрахидроканабинол в кръвта. Днес тревичка, утре амфетки, вдругиден кристалчета и стъклария, лудница, херца и бърз път към Орландовци.

Това ли иска България за децата й?

Докато някои избират с дни председател на Парламента, деца намират дилъри за минути.

Бъдещето на България е много, ама много зелено, много за мига, много за „кристалната“ слава, адреналин и купонясване.

Пък после к’вот стане, брат…

LibraNews.bg

1 коментар

  1. Власта има нужда от наркомани и затова бездейства по темата. Упоен и нетрезв, народа лесно се управлява и манипулира. Три дена избираха Председател на НС, три дена и накрая избраха един пияница турчин. Не се намери достоен Българин за този пост. Жалка история. От НРБ станхме РБ, скоро и Б-то ще изчезне, и тогава ще видите дебелия. Пак ще има кръвен данък и ЕНИЧЕРИ, и естествено освободително движение и нови герои( умрели). В нашата любима страна ЖИВ БЪЛГАРИН герой не става!

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини