10.8 C
София
петък, март 24, 2023

Женската версия на Асен Василев обиколи мрежите. Излязоха резултати от преброяване на харесванията

Прочетете още

Фотошопът на Асен Василев в образа на жена, обиколи социалните мрежи. Снимката бе възприета с народна любов и чувство за хумор, от населението. Появата на колажи, свързани с публични личности и грешки на управлението, отчита ръст – спрямо предходни години. На какво се дължи интересът към карикатури – не е ясно, но тенденцията насочва към все по-честото им присъствие, в съдържанието на публикации с политическа насоченост.

Кирил Петков блесна с изявите си по телевизиите и посланията, които излъчва, по странен за повечето хора начин. След като нахлу в студиото на БТВ преди изборите, Петков осъди поведението на журналистите, които демонстрираха видна изненаданост и объркване от постъпката му. Коментарът на бившия пиар на „Промяната“ – Диана Дамянова, пък отприщи вълна от споделяния на реакцията на Лена Бориславова към него – „Тъпо, Диана“.

БСП изуми обществото с изпращането на спортни коментатори, в ролите на анализатори по темите, свързани с енергийната криза и газовите доставки, а Костадин Костадинов не изостана, чрез изгонването на журналисти от пресконференция, с твърденията, че обслужват интересите на проамерикански структури.

Телевизионният пейзаж се запълва със сценарии, подходящи за комедийни жанрове. Надяваме се, в бъдеще да наблюдаваме повече адекватност в отразяването на факти и събития, както и нужните нива на етика и професионализъм, към които следва да се придържат всички, работещи в сферата на медиите и журналистиката.

Добавете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Реклама -spot_img

Последни новини